REVISTA de Benzi Desenate
 Disponibilă pe Dacia Art: http://dacia-art.ro/products-page/carti/Premieră în lumea Benzilor Desenate Româneşti: prima revistă BD dedicată în exclusivitate poveştilor din istoria antica a poporului român.

„Legendele Dacilor” este o revistă pentru iubitorii de banda desenata publicata de editura Geto-Dacii in 2014-2015. 
În primul număr al revistei cititorii l-au descoperit pe DURAS, personajul din povestea ilustrată de Gabriel Tora, text Daniel Roxin. A doua poveste a revistei este LEGENDA LUI ZALMOXIS ilustrată de Mihai Ionuţ Grăjdeanu, text Mădălina Corina Diaconu. 

Caracteristicile revistei: Format A4, 16 pagini integral color.
 Comenzi:  www.dacia-art.ro

Fiecare numar al revistei a inclus un cadou pentru copii sub forma de masca-coif, medalioane, bratari si personaje din carton."Legenda lui Zalmoxis" din revista de benzi desenate "Legendele Dacilor",  a prezentat în 5 episoade, naşterea, copilăria, adolescenţa, maturitatea şi călătoriile celui care avea să devină în credinţa geto-dacilor, nemuritor. O poveste care a reunit izvoare istorice şi legendele; o poveste care l-a adus pentru prima dată în prim plan pe omul Zalmoxis; o serie de întâmplări care au marcat evoluţia şi consacrarea personajului principal, ca una din figurile de referinţă ale spiritualităţii geto-dacilor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu