25.12.2014

Lansarea revistei de benzi desenate "LEGENDELE DACILOR"

 Premieră în lumea Benzilor Desenate Româneşti: prima revistă BD dedicată în exclusivitate poveştilor din istoria străveche a poporului român.
„Legendele Dacilor” este o revistă pentru iubitorii BD dar şi pentru cei care vor să pătrundă în misterele înaintaşilor noştri, să cunoască magia locurilor pe unde a trecut Zalmoxis, peşterile unde s-a rugat Deceneu şi munţii în care au luptat regii Daciei.
În primul număr al revistei ne vom întâlni cu DURAS, personajul din povestea ilustrată de Gabriel Tora, text Daniel Roxin. A doua poveste a revistei este LEGENDA LUI ZALMOXIS ilustrată de Mihai Ionuţ Grăjdeanu, text Mădălina Corina Diaconu.
Revista îi invită pe cititori şi la o serie de concursuri cu premii, anunţuri şi recomandări utile. Nu vor lipsi nici surprizele, mici cadouri pe care copiii le vor primi odată cu achiziţionarea revistei.
Odată cu lansarea revistei, se va lansa şi site-ul http://www.micul-dac.ro, locul de întâlnire al tuturor pasionaţilor de mitologia dacică … de la mic, la mare!

Revista de benzi desenate LEGENDELE DACILOR poate ajunge la mulți copii doar dacă și voi, cei care doriți retrezirea spiritului dacic, o sprijiniți. La doar 7 lei, ea este accesibilă oricui. Dacă ai copii sau cunoști copii care și-ar dori să o citească, le-o poți face cadou. Disponibilă pe Dacia Art: http://dacia-art.ro/products-page/carti/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu